Forum V Liceum Ogólnokształcące Strona Główna V Liceum Ogólnokształcące
Forum

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
 GłównaPowrót do strony głównej VLO 

Matura Rok 1969 / 11a Klasa Pani Paluszkiewicz /

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum V Liceum Ogólnokształcące Strona Główna -> Absolwenci
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michaj
Młodzik
Młodzik

PostWysłany: 27 Mar 2007, 0:50    Temat postu: Matura Rok 1969 / 11a Klasa Pani Paluszkiewicz / Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich po prawie 38 latach i serdecznie pozdrawiam
a szczegolnie 11a / klase Pani Paluszkiewicz /
Co slychac u Was ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
zewa
Młodzik
Młodzik

PostWysłany: 25 Lis 2007, 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coś ta XI A nieobecna jakaś, nikt nie odpowiedział, na liście klas też jej nie ma... Smutny
Ja wprawdzie nie byłam uczennicą tej klasy ale zaczynałam z Wami w VIII A, kończyłam zaś w XI F Uśmiech
Pozdrawiam...
Ewa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
michaj
Młodzik
Młodzik

PostWysłany: 25 Lis 2007, 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie,

przepraszam, ale nie moge sobie przypomniec Ciebie, ja tez bylem w tej samej klasie tzn. VIII a ( P. Paluszkiewicz, rok 1965, klasa nr. 5 na parterze przy gabinecie dentystycznym ). Jest to Twoje panieskie nazwisko ?. Do tej "F" klasy chodzil zdaje mi sie Andrzej Dyrowicz i Berezecki. Ja wlasciwie w "Piatce " rozczalem nauke juz od pierwszej klasy tzn. do 1958 roku, a mieszkalem z lewej strony szkoly po nr. 129.
Z pozdrowieniami

Jurek Michalski
Powrót do góry
zewa
Młodzik
Młodzik

PostWysłany: 25 Lis 2007, 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To teraz wszystko jasne... Oczywiście, pamiętam i Ciebie i dom po lewej - jak się stoi twarzą do szkoły Uśmiech Nawet mam listę wszystkich uczniów VII klasy (robiliśmy ją wspólnie ze Zbyszkiem Budzińskim na jakimś spotkaniu z okazji jubileuszu - on pamiętał prawie wszystkie nazwiska!)
Pamiętam też, jak na lekcji - już w ogólniaku - mierzyliście (chyba z Wojtkiem J.) Macowi wysokość obcasa i wmawialiście mu, że jest super modny, a on się czerwienił jak burak Uśmiech
Ja chodziłam do "piątki" od III klasy podstawówki a moje nazwisko panieńskie to jedno z "najpiękniejszych" - TUTAJ Z przymrużeniem oka
Do klasy F faktycznie chodził ze mną m.in. Andrzej Dyrowicz. Z IX A "zabrali" około 6-7 osób, dokładnie nie pamiętam, ale był tam np. Zbyszek Markowski, Romek Szwatro... (z tej klasy chyba nie mam kompletnej listy ale sporą większość).
Powrót do góry
michaj
Młodzik
Młodzik

PostWysłany: 25 Lis 2007, 15:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hallo Ewa,
teraz sobie Ciebie moge skojarzyc. Ciesze sie bardzo, ze odezwalas sie.
Jedyny kontakt mam z Mirka Zuchwska no i Jurkiem Grodeckim ktory chodzil do "B". Mam nadzieje tez, ze mozesz mi cos wiecej o naszych wspolnych znajomych napisac.
Ja od 1973 roku nie mieszkam juz w Trojmiescie i tak jak sama widzisz nie mam zadnych nowosci i wiadomosci o naszej wpolnej "paczce".
Jesli sobie przapominam bylas szczupla i stosunkowo wysoka blondynka.
Ciesze sie tez, ze dzieki Tobie, moze bede wreszcie na biezaca.
Pozdrow wszystkich serdecznie.
Jurek.
PS.
Romek Szwatro nie byl on taki maly i szczuply.
Powrót do góry
zewa
Młodzik
Młodzik

PostWysłany: 25 Lis 2007, 15:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też nie mam zbyt wielkiego kontaktu z ludźmi, wiadomo - wszyscy zabiegani ... ale trochę więcej od Ciebie wiem na pewno Uśmiech Z przykrych wiadomości: dowiedziałam się jakiś czas temu, że zmarła Ela Kalinowska.
Spróbuje coś skrobnąć ale dziś już nie mogę ... Innym razem, na pewno będę pamiętać i odezwę się.
Pozdrawiam EwaZ.
Powrót do góry
michaj
Młodzik
Młodzik

PostWysłany: 25 Lis 2007, 16:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

....... dziekuje i czekam.

Ela Kalinowska mieszkala zdaje mi sie na Liczmanskiego w podworku przy rynku.

Jurek.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum V Liceum Ogólnokształcące Strona Główna -> Absolwenci Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: