| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
maruh Młodzik

|
Wysłany: 05 Maj 2006, 11:11 Temat postu: matura 1995 |
|
|
Hey zakładam temat dotyczący absolwentów z roku 1995, a szczególnie klasy IVd. Wkrótce planujemy kolejne spotkanie z okazji 15 lecia rozpoczęcia nauki (każda okazja jest dobra) i być może tą drogą będziemy rozpowszechniać info na temat tego spotkania. Poza tym zapraszam do dyskusji o szkolnych czasch. Pozdrawiam Tomasz MARUH Maruszak
P.S. gdyby ktoś jeszcze nie widział zdjęć z zeszłorocznego spotkania to serdecznie zapraszam http://maruh.wkl.pl/xlecie/index.html
Ostatnio zmieniony przez maruh dnia 26 Cze 2007, 16:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Chrosciel Młodzik

|
Wysłany: 09 Maj 2006, 10:17 Temat postu: |
|
|
witaj Maruh ogólnie
no tak widze, że Suchy nic się nie zmienił, prócz okularków oczywiście, bo teraz nie ma sklejonych . taaa...
pozdrówka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maruh Młodzik

|
Wysłany: 09 Maj 2006, 12:24 Temat postu: |
|
|
...no nareszcie ktoś - jest nas już dwóch. A Suchy rzeczywiście okulary ma całe  _________________ dobry chłopak był i mało pił  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Chrosciel Młodzik

|
Wysłany: 13 Maj 2006, 8:36 Temat postu: |
|
|
Gąska tu czasem jeszcze zagląda, z rzadka Jezier z C i chyba jeszcze Zupencja. heh tak właśnie sobie pomyślałem, że to już 11 lat. w zeszłym roku mieliśmy spotkanie, wpierw w V-ce, potem zaszliśmy do ElPasso no i się skończyło ogólnym zgonem w Tropsie . ale zasadniczo było miło, tylko jak się oglądało foteczki, to człowiek był deczko zdziwiony, że się takie rzeczy wyrabia  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Beata Młodzik

|
Wysłany: 08 Cze 2006, 9:11 Temat postu: |
|
|
Witajcie! Dziwi mnie, że tak mało osób odpisało! Osobiście milczałam, bo miałam kłopoty z zalogowaniem. Ale już jestem. Pytanie zasadnicze jest takie: czy i kiedy spotykamy się w tym roku?
Piszcie ludziska, piszcie! Będę zaglądać na forum, tymczasem idę się wyposażyć i przygotować na jutrzejsze wspaniałe WIDOWISKO SPORTOWE! Beti z IVD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karo Młodzik

|
Wysłany: 21 Maj 2007, 18:51 Temat postu: |
|
|
Hej,
Matura 1995 z tej strony, klasa IV E, pozdrawiam!
Coś widze, że mało nas na tym forum. Szkoda. Przyznaję, że dopiero co wpadło mi do głowy odwiedzić tę stronę ale z ostatnich zalogowań widzę, że i tak szanse na jakikolwiek odzew bedą marne.
Tak czy inaczej mam nadzieję, że ludzie z naszego rocznika mają się dobrze.
Karola
PS. Specjalne pozdrowienia dla Chrościela |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maruh Młodzik

|
Wysłany: 26 Cze 2007, 16:35 Temat postu: |
|
|
nieprawda, ja zagladam regularnie. Trzeba znowu akcję promocyjną zrobić i zachęcać ludzi do odwiedzin. Przy okazji uaktualniłem linka ze zdjęciami z pierwszego postu w tym temacie. Pozdrawiam _________________ dobry chłopak był i mało pił  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karo Młodzik

|
Wysłany: 26 Cze 2007, 17:11 Temat postu: Hej |
|
|
W takim razie przepraszam Rzeczywisce szkoda, że jest nas tak malo na tym forum. Może nie wszyscy o nim wiedzą? Albo może i nie chcą go używać. Miło od Ciebie słyszeć i pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Chrosciel Młodzik

|
Wysłany: 06 Paź 2007, 20:31 Temat postu: |
|
|
| Karo napisał: | Hej,
Matura 1995 z tej strony, klasa IV E, pozdrawiam!
Coś widze, że mało nas na tym forum. Szkoda. Przyznaję, że dopiero co wpadło mi do głowy odwiedzić tę stronę ale z ostatnich zalogowań widzę, że i tak szanse na jakikolwiek odzew bedą marne.
Tak czy inaczej mam nadzieję, że ludzie z naszego rocznika mają się dobrze.
Karola
PS. Specjalne pozdrowienia dla Chrościela |
Dziku mój kochany ;D!!!!!!!!!!!!!
witaj, ja to rzadko tu zaglądam, ale pamiętam ;D!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarek Młodzik

|
Wysłany: 19 Gru 2007, 8:30 Temat postu: Mam pytanie, |
|
|
| Formalnie nie jestem absolwentem bo ostatnie polrocze skonczylem w innej szkole, ale wiadomo ze emocjonalnie, jestem zwiazany z piatka. Jak moge to naprawic? Ktos wie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|