|
V Liceum Ogólnokształcące Forum
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gadza Młodzik

|
Wysłany: 04 Paź 2007, 19:23 Temat postu: Absolwenci 1979 pilnie poszukiwani |
|
|
Poszukiwani absolwenci 1979, tel, adresy, kontakty(spoko ja nie z uop ani ABW). Ten i trzy następne roczniki to ostatnie gwardyjskie wypusty Tej ALMA MATER. Nieprzeciętni Chłopaki i Dziewczyny jak marzenie, a i Pedagodiczne Ciało w pełni OK.
Styrany życiem w lotnicwie wojskowym, Jestem sobie emerytem,a wolny czas pozwala mi wreszcie na powrót do wspaniałych wspomnień.
Dlatego wszystkich chetnych zapraszam do kontaktu ze mną i ze sobą wzajemnie, to jedna z niewielu fajnych spraw, których inni nam nie mogą zabronić, bez znaczenia granice i opcje potyliczne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Drzyc Zaawansowany

|
Wysłany: 06 Paź 2007, 13:24 Temat postu: |
|
|
| A 1985 ??? To już nie gwardyjski ?? Pozdrawiam absolwenta lotnika. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Radas Nowicjusz

|
Wysłany: 06 Paź 2007, 16:01 Temat postu: |
|
|
| A do jakiej klasy to kolega pilot chodzil? Ja do C, biologiczno-chemiczna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gadza Młodzik

|
Wysłany: 09 Sty 2008, 19:52 Temat postu: Gwardia 79 jednak sie ujawnia |
|
|
Powolutku ujawniacie sie koledzy absolwenci 79.
Cieszy, że nie jestem sam, ale martwi że dziewczyny sie nie ujawniają.
Moja klasa to Amatematyczna, siatka, disco, gitary, śpiewy narty i fajne brydżowe party nie zawsze na żarty.
Pozdro dla całej VLOwskiej ferajny, niech ten rok bedzie dla Was wszystkich tak fajny, że będe dostawał od was podziekowania do kresu mego starzejącego sie szybciej niz trzeba ziemskiego bytowania.
Niech sie wszyskim darzy, niech Wam niczego nigdy nie zabraknie, niech inni dzielą sie z Wami swoim a Wy z nimi wzajemnie.
Pozdrawiam serdecznie GADZA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|