Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Chill Room w V LO

Wersja do wydrukuWyślij mailemWersja PDF

Dzięki wsparciu Funduszu Młodzieżowego realizowanego przez Stowarzyszenie Morena i Miasto Gdańsk mogliśmy stworzyć przestrzeń w V Liceum Ogólnokształcącym, w której uczniowie będą czuli się dobrze zarówno w czasie przerw, jak i w czasie wolnym od lekcji. Ponadto, zagospodarowane przez nas miejsce jest przedsionkiem gabinetu szkolnego pedagoga, w którym jego goście mogą czuć się komfortowo oraz gdzie nasza szkolna telewizja internetowa TVLO może przeprowadzać wywiad. Zakupione za otrzymane środki miejsca do siedzenia - wygodne pufy oraz kolorowe dekoracje ścienne sprawiły, że miejsce od razu stało się bardziej przyjazne i mamy nadzieję, że uczniowie oraz ewentualni goście chętniej spędzą w nim czas. Zapraszamy wszystkich chętnych do sprawdzenia nowego miejsca!